Skip to main content

Sterk in KindZorg biedt professionele zorg op maat in de omgeving van het kind

Thuiszorg voor kinderen

Wanneer u een kind heeft dat ziek is, of een beperking heeft, is het niet altijd mogelijk om deze zorg te combineren met het dagelijks leven en kan het zijn dat er ondersteuning nodig is. Zorginstelling Sterk in KindZorg biedt dan ook kindzorg op maat. Dit doen wij door samen met u te kijken welke zorg uw kind (en uw gezin) nodig heeft. Samen met een kinderverpleegkundige wordt een zorgplan opgesteld. In dit zorgplan wordt de hulpvraag van het kind beschreven. Deze kan bestaan uit persoonlijke verzorging, begeleiding en/of verpleegkundige zorg. Om zorg op maat te kunnen leveren werken wij dan ook nauw samen met de verschillende zorgverzekeraars en/of gemeentes.

Missie thuiszorg Sterk in KindZorg
Professioneel en persoonlijk

Onze missie

Het team van Zorginstelling Sterk in KindZorg vindt het belangrijk om professionele maar ook persoonlijke zorg te leveren. Samen met het kind en ouders kijken wij naar wat passende zorg is. Dit doen wij door samen met de zorgverleners een zorgplan op te stellen passend bij de wensen van het kind en het gezin.

Visie van thuiszorg instelling Stek in KindZorg
Passend en individuele zorg

Onze visie

Wij zullen er alles aan doen om te voldoen aan de zorgvraag van het kind, in samenspraak met de ouders verlenen we passende, professionele zorg met een persoonlijke aanpak. Wij continueren de zorg met ons team van enthousiaste professionals, die werken aan de hand van een individueel zorgplan, welke opgesteld is door een kinderverpleegkundige.

Sterk in KindZorg is een ISO9001 gecertificeerde zorginstelling
Wij zijn ISO9001 gecertificeerd

Kwaliteit

Kwaliteit van zorg is het belangrijkst, voor de geleverde zorg. Wij voldoen aan de kwaliteitsnormen en eisen van ISO 9001 Keurmerk. Jaarlijks vindt er een toetsing plaats om onze certificering te behouden. Het ISO 9001 keurmerk heeft betrekking op het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie. Het keurmerk biedt een basisgarantie voor kwaliteit.

Onze werkwijze

Persoonlijk en op maat

Via drie zorgvuldige stappen bespreken wij met u wat uw hulpvraag is en welke zorg het beste bij uw kind past

Eerste stap in onze werkwijze is kennismaking

Kennismaking

Bij onze aanpak staat persoonlijke aandacht centraal. Er wordt dan ook een persoonlijke zorgcoördinator aangesteld, om al uw wensen te bespreken. Deze blijft gedurende de zorg uw aanspreekpunt.

Tweede stap in onze werkwijze is analyse

Zorgplan

Een grondige voorbereiding zorgt voor goede, passende zorg. Met de verzamelde informatie en persoonlijke gesprekken, stellen wij een advies op maat op, wat verwerkt wordt in een zorgplan. Samen bespreken wij uw hulpvraag.

Derde stap in onze werkwijze is oplossing

Continuïteit van zorg

Wij begrijpen dat de continuïteit van zorg voor u belangrijk is. Wij werken dan ook met vaste teams van zorgverleners, afgestemd op uw hulpvraag.